All We do is Travel

Hotels

Prek 100 vodilnih slovenskih podjetij nam že vrsto let zaupa organizacijo poslovnih potovanj za njihove zaposlene, saj razumemo željo po udobju in poskušamo zagotoviti čim boljše letalske povezave in ustrezna prenočišča v bližini lokacije poslovnih obveznosti.

Radi prisluhnemo vašim zahtevam in upoštevamo prav vsako željo, pri iskanju pa uporabljamo vsaj 3 različne iskalnike prenočišč, da zagotovimo najboljšo ceno.

V ponudbi imamo hotelske namestitve in apartmaje po celem svetu. Namestitve so v razponu od dveh do petih zvezdic, po večini nudijo nočitev z zajtrkom, nekatere tudi nočitve s pol- ali polnim penzionom. Poleg hotelske namestitve (in seveda nakupa letalske vozovnice) lahko uredimo še prevoz z/do letališča in pa najem avtomobila, za premagovanje krajših razdalj po mestu ali izven mesta.

Oddaj povpraševanje

Be informed

Don't miss the next special offer or important notice!

Are you an adventurous traveler or a daily commuter? In either case, we offer you up-to-date, interesting and useful travel and transit information, delivered to your mailbox once or twice a month.