All We do is Travel

Business class

Poslovni razred v letalu nudi veliko več udobja ter zasebnosti na potovanju. Poleg delovne površine, električnih priključkov in zabavnih ter zanimivih vsebin, ki jih lahko spremljate na svojem LCD-zaslonu, vam omogoča tudi udoben počitek na letalu. Vaš letalski sedež se lahko hitro spremeni v posteljo, medtem ko bogata ponudba toplih in hladnih pijač, okusnih prigrizkov ter kosil dodatno poskrbi, da bo vaše potovanje kar se da prijetno in da boste na cilj prispeli spočiti, pripravljeni na nove poslovne izzive.

Potnikom ob nakupu letalske karte v poslovnem razredu navadno pripada: brezplačen vstop v letališki salon ("lounge"), več prostora in udobnejši sedež, dva kosa prtljage, hitrejša prijava na let. Poleg tega so stroški menjave datuma leta ali odpovedi potovanja precej nižji kot pri letalski vozovnici ekonomskega razreda.

 


Be informed

Don't miss the next special offer or important notice!

Are you an adventurous traveler or a daily commuter? In either case, we offer you up-to-date, interesting and useful travel and transit information, delivered to your mailbox once or twice a month.