Cenejše subvencionirane vozovnice za dijake že v prodaji

Z novim šolskim letom je zaživela tudi večja poenostavitev dosedanjega sistema subvencioniranih vozovnic, saj dijakom in študentom po novem ne bo več potrebno izbirati vstopnega in izstopnega postajališča. Vozovnice bodo lahko namreč uporabljali na vseh linijah, obenem pa bo veljala tudi enotna cena mesečne vozovnice v višini 25 evrov oziroma 200 evrov za letno vozovnico. 

Celoten postopek pridobitve subvencionirane vozovnice je dostopen na spletni strani nomago.si/vozovnice-za-dijake, kjer so zbrana tudi najbolj pogosta vprašanja in odgovori. Dijaki morajo pred nakupom subvencionirane vozovnice IJPP prek spleta ali na katerem od prodajnih mest Nomago oddati vlogo za izdajo subvencionirane vozovnice. Ko je vloga odobrena, lahko na spletni strani naročijo oziroma podaljšajo obstoječo kartico IJPP ter opravijo nakup vozovnice. V naslednjih mesecih lahko vozovnico IJPP preprosto podaljšajo prek spleta ali mobilne aplikacije Nomago, ki je dostopna v Google Play ali App Store. 

Nakup subvencionirane vozovnice IJPP je možen tudi na avtobusnih postajah in poslovnih enotah družbe Nomago v Novi Gorici, Celju, Ajdovščini, Hrastniku, Idriji, Kočevju, Kopru, Krškem, Mozirju, Postojni, Ravnah na Koroškem, Ribnici, Rogaški Slatini, Sežani, Slovenj Gradcu, Slovenskih Konjicah, Tolminu, Velenju, in Zagorju ob Savi. Vozovnico IJPP bodo dijaki tudi v novem šolskem letu lahko uporabljali v mestnem potniškem prometu v Ljubljani, Mariboru in na Jesenicah. 

Spletna prodaja subvencioniranih vozovnic IJPP za študente in študentke bo prek spletne strani možna predvidoma v drugi polovici septembra.


Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.