Italijansko letalsko akrobatsko skupino prevaža Nomago!

Svetovno znano letalsko akrobatsko skupino Frecce Tricolori, ki deluje znotraj italijanskih zračnih obrambnih sil, prevaža Nomago! Naše storitve so bile na njihovem razpisu prepoznane kot najbolj kakovostne in zanesljive, zato nam je bil zaupan uraden prevoz osebja in pilotov. Sedež skupine, ki v zraku izvaja osupljive trike, se nahaja na vojaškem letališču Rivolto pri Udinah, le dobrih 60 kilometrov zahodno od slovenske meje.

Frecce Tricolori v slovenščini pomeni tribarvne puščice in namiguje na barve italijanske zastave. Tudi naš avtobus, ki skrbi za prevoz teh odličnih akrobatov, bo odet v barve letalske taktične enote. Njihova tradicija je že dolga, zametki nastanka segajo v leto 1930, ko je bila v kraju Campoformido ustanovljena prva italijanska šola za akrobatsko letenje. Danes so dobro prepoznani, njihove vrtoglave predstave visoko nad tlemi si zapomni prav vsak. In čeprav smo prepričani, da je za akrobacijami na nebu ogromno dela in vaje, se opazovalcu zdi, da je izvajanje obratov zanje čisti užitek.

S ponosom smo uradni prevoznik skupine Frecce Tricolori. Naše sodelovanje bo zagotovo pripomoglo tudi k izboljšanju prepoznavnosti Nomaga na italijanskem tržišču.
Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.