Nomago začel s spletno prodajo enkratnih, dnevnih in tedenskih kombiniranih vozovnic IJPP

Potniki, ki za prevoz v službo ali po dnevnih opravkih uporabljajo javni potniški promet, lahko od današnjega dne na spletni strani nomago.si/terminske prvič kupijo tudi kombinirane enkratne, dnevne in tedenske vozovnice IJPP. Število voženj pri dnevnih in tedenskih vozovnicah IJPP je neomejeno, vozovnice pa bodo potniki lahko uporabljali za vožnjo z avtobusom ali vlakom. Vozovnice so neimenske in prenosljive, kar pomeni, da jih lahko uporablja več potnikov (na primer več družinskih članov). Z začetkom avgusta lahko potniki na spletni strani ali prek mobilne aplikacije Nomago kupijo tudi vozovnice za nedavno uvedene hitre linije vseh slovenskih prevoznikov.

»Z uvedbo enotne vozovnice in hitrih linij v Sloveniji orjemo ledino in potrebe ter želje potnikov postavljamo na prvo mesto. Javni potniški promet z vsako novo rešitvijo stopa korak bližje potnikom, ki imajo danes vedno manj razlogov, da bi se v službo ali šolo peljali z osebnim vozilom. S kombiniranimi vozovnicami IJPP lahko denimo potnik iz Nove Gorice do Ljubljane potuje z avtobusom, pot do Celja nadaljuje z vlakom, pri tem pa mu ni več treba kupovati različnih vozovnic pri različnih ponudnikih. V Nomagu imamo pri razvoju novih storitev mobilnosti v mislih vedno tudi nove potnike in ne zgolj tiste, ki že uporabljajo javni potniški promet. Kot edini od prevoznikov namreč omogočamo spletni nakup enkratnih, dnevnih, mesečnih in letnih vozovnic tudi potnikom, ki še nimajo kartice IJPP, saj jo lahko preprosto naročijo prek spleta,« je povedal mag. Sandi Brataševec, glavni izvršni direktor Nomaga.

Enkratne, dnevne, tedenske, mesečne in letne vozovnice IJPP lahko potniki kupijo na spletni strani nomago.si/terminske, kjer si lahko izberejo želeno linijo ter opravijo nakup. Če nimajo kartice IJPP, lahko na istem mestu opravijo tudi postopek pridobitve kartice. Nakup je možen tudi v poslovalnicah in prodajnih mestih družbe Nomago v Novi Gorici, Celju, Ajdovščini, Cerknici, Hrastniku, Idriji, Kočevju, Kopru, Krškem, Mozirju, Postojni, Ravnah na Koroškem, Ribnici, Rogaški Slatini, Sevnici, Sežani, Slovenj Gradcu, Slovenskih Konjicah, Tolminu, Velenju, Trbovljah in Zagorju.


Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.