Od 26. julija dalje Nomago shuttle bus do Benetk in Trevisa petkrat na dan

Ljubljana, 5. julij 2018 - Skupina Nomago konec julija na trg uvaja novo storitev, ustvarjeno po meri in željah uporabnikov. Gre za Nomago shuttle bus, direktno linijo med Ljubljano ter letališčema v Benetkah in Trevisu. Shuttle bus na trg prinaša nov standard kakovosti na področju mobilnosti in sledi Nomagovi strategiji povezovanja regije ter zagotavljanja nadstandardnih storitev na področju e-mobilnosti. Vozil bo petkrat na dan, nakup vozovnic je mogoč prek posebne spletne platforme, obenem pa bo možen tudi nakup po klasični poti – neposredno pri šoferju v primeru prostih sedežev. Hkrati shuttle bus zagotavlja tudi udobnejše sedeže, prostor za družine, veliko prostora za prtljago in druge ugodnosti. 

»V Nomagu se zavedamo, da prihodnost ni samo v avtobusnih prevozih. Prihodnost vidimo v celoviti storitvi mobilnosti, ki jo podpira informacijska tehnologija. V ta namen želimo trgu ponuditi inovativne storitve na področju popotništva, ki bodo uporabniku olajšale pot do cilja. Prva po vrsti je Nomago shuttle bus,« je dejal mag. Sandi Brataševec, glavni izvršni direktor Nomaga. Shuttle bus, ki bo uporabnikom nudil direktni prevoz iz Ljubljane do letališč v Benetkah in Trevisu, bo pričel voziti 26. julija. Ponaša se z najsodobnejšimi avtobusi zadnje generacije ter z vrsto ugodnosti in novosti. 

Spletna platforma za nakup vozovnic

»Za potrebe Nomago shuttle busa smo oblikovali posebno spletno platformo za nakup vozovnic. Ta ponuja hiter nakup in prijazno uporabniško izkušnjo vsem našim potnikom, hkrati pa pomeni začetek digitalizacije Nomaga,« je pojasnil Marjan Beltram, izvršni direktor za turizem in storitve mobilnosti. Poleg hitrega nakupa vozovnic je ena ključnih prednosti Nomago shuttle busa udobje, saj nudi poslovni razred z izjemno udobnimi sedeži in večjo razdaljo med njimi, brezžično internetno povezavo, električne vtičnice, prostor za družine z dodanimi mizicami ter otroškimi sedeži in dovolj prostora za prtljago. »Iskali smo najboljšo rešitev, s katero bi potnikom na poslovni poti omogočili delo, družinam pa možnost za skupne aktivnosti. Naš cilj je vsem potnikom zagotoviti udobno in brezskrbno potovanje na letališče,« je še dodal Beltram. Prednost Nomago shuttle busa je tudi fiksni urnik s petimi vožnjami dnevno v eno in v drugo smer.

Povezovanje regije in storitve e-mobilnosti kot del dolgoročne strategije Skupine

Skupina Nomago si je ob združitvi zastavila tri strateške cilje – digitalizacijo, integracijo ter internacionalizacijo podjetja. Nomago shuttle bus združuje vse tri. »Naša dolgoročna poslovna strategija je vzpostavitev povezave do vseh pomembnih letališč s pristanišči in pomembnimi kraji v regiji Alpe-Adria oziroma od Benetk do Dubrovnika. S shuttle busom odpiramo linijo do letališč v Benetkah in v Trevisu, kaj kmalu pa bo sledila tudi povezava na ostala bližnja letališča. Potnikom želimo omogočiti NOMAGO uporabniško izkušnjo, ki je sinonim za prilagodljivost in inovativnost, skratka, odličnost,« je še dejal mag. Brataševec.

Hkrati si prizadevajo tudi za izboljšanje storitev na področju e-mobilnosti, zato je v načrtu širitve ponudbe tudi prevoz do številnih evropskih letališč ter souporaba koles in avtomobilov. »Ob tem lahko že z veseljem sporočim, da bomo v Celju v kratkem postavili prvi sistem bike share po najvišjih svetovnih standardih. Veselimo se novih izzivov na tem področju in verjamemo, da bo mobilnost v prihodnosti pisala eno največjih zgodb tako pri nas kot v tujini,« je poudaril Beltram.


KLJUČNE INFORMACIJE O NOMAGO SHUTTLE BUSU


PREDNOSTI

 • 5 voženj dnevno po vnaprej znanem urniku
 • direktna linija
 • brezplačna wi-fi povezava in električne vtičnice
 • zanesljivost – vsi prevozi so potrjeni in izvedeni
 • sodobna vozila in profesionalni vozniki
 • brezplačna prtljaga
 • 24/7 pomoč strankam shuttle busa
 • vključeno nezgodno zavarovanje potnikov

PROMOCIJSKA CENA

 • Promocijska cena za enosmerno vozovnico je 9 € na osebo za vozovnice, ki bodo kupljene ali rezervirane do 1. septembra 2018, s časom potovanja do 31. decembra 2018.
 • Redna cena enosmerne vozovnice po izteku promocijskega obdobja bo 18 € na osebo.

VOZNI RED

Nomago shuttle bus zagotavlja fiksen urnik s petimi vožnjami dnevno v eno in v drugo smer:

 • prva vožnja iz Ljubljane je ob 2:00 zjutraj, zadnja ob 14:30;
 • prva vožnja iz Trevisa je ob 7:00 zjutraj, zadnja ob 22:45; 
 • prva vožnja iz Benetk ob 7:35, zadnja ob 23:30.NOMAGO SHUTTLE BUSI

 • Na relaciji bodo vozili 3 Nomago shuttle busi, dva znamke Mercedes Tourismo in eden znamke MAN Neoplan Tourliner;
 • vsi imajo 44 sedežev, z 12 sedeži v poslovnem razredu in 2 mizicama v prostoru za družine ter otroškimi sedeži – lupinicami za otroke do 2 let;
 • povezani so s sistemom za sledljivost in zadostujejo najvišjim varnostnim ter ekološkim standardom.

O skupini Nomago

Nomago je celovit ponudnik prevozov in potovanj, ki potnike dnevno vozi v 49 slovenskih mest, z njegovo pomočjo pa lahko stranke odpotujejo tudi v 195 držav po svetu. V prvi vrsti si prizadeva vsakemu posamezniku ali skupini ponuditi popotniške storitve, ki so vedno pri roki, osebne in prijetne, ter prilagojene pričakovanjem sodobne digitalne družbe. Poleg osredotočenosti na stranke si Nomago prizadeva tudi za trajnostno skrb za okolje in je sopodpisnik projekta EDISON (Eco Driving Innovative Solutions and Networking) ter že danes svojo floto vozil širi izključno z vozili, skladnimi z EURO 5 in EURO 6 standardi, v teku pa so tudi projekti vključevanja električnih vozil.

V novo podjetje in blagovno znamko Nomago so združena podjetja Izletnik Celje, Avrigo Nova Gorica in Promet Mesec. Pred tem je bilo Izletniku Celje pridruženo podjetje Koratur, podjetju Avrigo Nova Gorica pa družbe Integral Notranjska d. o. o., Integral Kočevje d. o. o. ter Integral Zagorje d. o. o. Do konca leta 2018 se bosta Nomagu pridružila še podjetje AP Rižana in agencija STA potovanja, ki sicer pod skupno blagovno znamko Nomago nastopata že od 1. maja. Nomago je del skupine Adventura holding


Več informacij:

Anuška Cerovšek Beltram, direktorica strateškega marketinga

piar@nomago.siBodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.