Nomago v 7 držav in 31 mest po Evropi!

Nomago z junijem vstopa v 7 držav in 31 evropskih mest ter se podaja v bitko z največjimi evropskimi igralci. Z novo storitvijo Nomago InterCity bo Nomago povezal mesta v Nemčiji, Avstriji, Italiji, na Madžarskem, Slovaškem, Hrvaškem in v Sloveniji, nova strategija družbe pa poleg geografske širitve poslovanja predvideva tudi rast z novimi inovativnimi storitvami mobilnosti na področju drugih prevoznih sredstev.

»Če smo pred letom dni ob ustanovitvi Nomaga začeli s ciljem postati vodilni ponudnik mobilnosti med Benetkami in Dubrovnikom, sedaj ciljamo na celotni evropski trg. Turizem in nove storitve mobilnosti že danes prispevajo polovico prihodkov, ta delež pa nameravamo v naslednjih letih še dodatno povečati. V naslednjem koraku z inovativnimi storitvami mobilnosti ter raznovrstnimi načini prevoza načrtujemo tudi vstop na druge evropske trge,« je povedal Marjan Beltram, izvršni direktor za turizem in storitve mobilnosti v družbi Nomago.

Prodaja vozovnic za Nomago InterCity se je na spletni strani https://intercity.nomago.si/ že začela, s prevozi pa Nomago začenja 25. junija. Dodatne hitre in nadstandardne povezave bodo z novo storitvijo Nomago InterCity dobili tudi potniki iz Ljubljane, Maribora, Bleda in Nove Gorice, ki bodo vključeni v nove povezave. Pri razvoju nove storitve je Nomago upošteval tudi želje in predloge potnikov v Sloveniji, ki so doslej pogrešali predvsem neposredne povezave z Zagrebom, Dunajem in Münchnom. Potnik iz Ljubljane bo denimo za pot z Nomago InterCity do hrvaške prestolnice plačal od le 8,99 evra, za pot do Dunaja oziroma Münchna pa od 19,99 evra.

Nomago InterCity v mednarodne povezave prinaša nov standard kakovosti na področju mobilnosti. Avtobusi na linijah Nomago InterCity bodo namreč opremljeni z najnovejšimi tehnologijami, kar bo potnikom omogočilo, da bodo v vsakem trenutki vedeli, kje se nahaja njihov prevoz. Vozovnice bodo lahko potniki kupili na spletu, pri čemer si bodo lahko sami izbrali tudi želene sedeže. Poleg navadne vozovnice bodo lahko rezervirali tudi premium vozovnice z nadstandardnimi sedeži in dodatnim prostorom za noge ali vozovnice za družine oziroma prijatelje, kjer bodo imeli svoj kotiček z mizo za druženje. Vsi avtobusi, ki izpolnjujejo najstrožje okoljevarstvene in varnostne standarde, bodo opremljeni z brezplačno wi-fi povezavo, električnimi vtičnicami, USB-vtičnicami in udobnimi sedeži, prevoz prtljage bo brezplačen, odhodi oziroma prihodi pa redni ter predvidljivi.


Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.