Z Nomagom na svetovni pokal v biatlonu

Ljubljana, 20. januar 2020 – Nomago bo vozil obiskovalce svetovnega pokala v biatlonu, ki se bo med 23. in 26. januarjem odvijal na Pokljuki. Kot so predstavniki organizatorja povedali na novinarski konferenci, ki je potekala 16. januarja v hotelu Lev in kjer smo bili v vlogi gostitelja, je na tekmovanje prijavljenih skoraj 200 tekmovalcev iz 32 držav, pričakujejo pa 15 do 20 tisoč ljubiteljev biatlona.

Zaradi velikega števila tekmovalcev, strokovnega osebja in obiskovalcev, ki jih pritegne ta mednarodno priznan športni dogodek, je svetovni pokal na Pokljuki tudi velik logistični zalogaj. Naše partnerstvo zagotavlja 20 Nomagovih avtobusov in drugih vozil, ki bodo vseh pet dni tekmovanja  brezplačno vozila obiskovalce na relaciji Bled–Pokljuka.  Na tak način bomo dodali svoj okoljevarstveni prispevek k neokrnjeni naravi Triglavskega narodnega parka in zmanjšanju prometnih zastojev.

"Zimski športi so obravnavani kot posamezni športi, a posameznik brez dobre ekipe ne more doseči dobrega rezultata. Vesel sem, da je Nomago postal del ekipe in dogajanja na Pokljuki, saj je svetovni pokal v biatlonu s svojo prepoznavnostjo eden najpomembnejših mednarodnih dogodkov v Sloveniji," je povedal naš glavni izvršni direktor mag. Sandi Brataševec.