PRIDOBILI SMO CERTIFIKATA ISO 9001 IN 14001Ponosni smo, da smo že 9. leto zapored prejemniki certifikata ISO 14001 in na novo tudi certifikata ISO 9001, ki je pravzaprav logična nadgradnja prvega. Prejetje obeh mednarodno uveljavljenih standardov pomeni, da naše podjetje deluje enotno, okolju prijazno, kakovostno in ciljno usmerjeno in da bomo k temu stremeli tudi v prihodnje.

 S pridobitvijo certifikata ISO 14001 smo se zavezali nadzorovati naše delovanje na okolje. Certifikat ISO 9001 pa pomeni, da bomo sledili osmim načelom vodenja kakovosti, ki se nanašajo na osredotočenost na odjemalce, voditeljstvo, procesni pristop, sistemski pristop k vodenju, nenehno izboljševanje, odločanje na podlagi dejstev in vzajemno koristne odnose z dobavitelji.

 Vse našteto sovpada z našim novim poslanstvom, ki se glasi: »S trajnostnim pristopom in zadovoljnimi zaposlenimi zagotavljamo celovite storitve mobilnosti in potovanj«.Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.