NOMAGO – uradni prevoznik SP v biatlonu na Pokljuki

V Nomagu, kot uradni prevoznik IBU svetovnega prvenstva v biatlonu 2021, ki se med 9. in 21. februarjem odvija na Pokljuki, zagotavljamo varen in udoben prevoz vseh ekip, delegatov, novinarjev, VIP udeležencev, prostovoljcev in organizatorjev. Z avtobusi in kombi vozili izvajamo krožne vožnje na relaciji Bled – Pokljuka – Bled ter vse ostale prevoze po naročilu organizatorja. Možnosti za parkiranje na Pokljuki so zelo omejene, zato smo prejšnja leta med gostovanji tekem svetovnega pokala v biatlonu skrbeli tudi za prevoze gledalcev in navijačev do tekmovališča. Letos, žal, zaradi ukrepov za preprečevanje širjenja okužb z novim koronavirusom, gledalcev ni, vseeno pa so naši vozniki na terenu od zgodnjega jutra pa vse do poznega večera, ko v dolino prepeljejo zadnje novinarje.

Stadion in proge na Pokljuki, kjer poteka letošnje IBU svetovno prvenstvo ležijo sredi Triglavskega narodnega parka na nadmorski višini 1300 metrov, zato izvedba dogodka predstavlja velik logističen in okoljevarstven zalogaj. Vse prevoze izvajamo z vozili z najvišjo stopnjo EURO motorjev, ki imajo nizek ogljični izpust ter minimalen vpliv na okolje. Tako prispevamo k ohranjanju zelenih gozdov in neokrnjeni naravi Triglavskega narodnega parka.

Osnovni fokus ekipe Nomago Charter je zagotavljanje učinkovitih prevoznih možnosti na sodoben in trajnostni način. Sodelujemo pri številnih športnih, kongresnih, kulturnih in drugih dogodkih ter s svojo fleksibilnostjo in odzivnostjo ob najemu prevoza in drugih storitev nudimo najvišje standarde kakovosti, ki vključujejo osebnega skrbnika ter 24-urno dežurno službo. Z rednim razkuževanjem vozil zagotavljamo nove standarde higiene in dezinfekcije, ki so v času epidemije covida-19 izjemnega pomena.Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.